Architecture Things » Lavezzorio Community Center by Studio Gang Architects

Lavezzorio Community Center by Studio Gang Architects

Lavezzorio Community Center - Exterior

Studio Gang Architects has recenly finished designing one of their project Located on the South Side of Chicago, Illinois which is the Lavezzorio Community Center building. This public place building is part of the SOS Children’s Village, which provides counseling, daycare, and recreation services for foster care families. Maximizing the low budget since many of the materials were donated, such as various types of concrete, which resulted in a series of layers resulting the unique character to the building. Both interior and exterior designed so well and beautiful and homey. via

Lavezzorio Community Center - Front View Lavezzorio Community Center - Interior Design Lavezzorio Community Center - Interior Lavezzorio Community Center - Staircase Lavezzorio Community Center - Studio
Leave a Reply